Punica granatum #8 Sumer IV

Ze lijken beschonken, maar ze zijn wellicht gewoon wat vrolijk — aangemoedigd door dat glaasje natuurlijk. Ze hebben bij het ochtendgloren het feest verlaten. Ook de bruid was al gaan vliegen, hebben we gezien. De Engelse Tuin van Landcommanderij Alden Biesen kent fijne verborgen paadjes, waar je dit soort intiem-uitbundige wandelaars in uitzonderlijke gevallen misschien wel tegenkomt, minstens in je dromen. Op de open plek bij het Minerva-tempeltje wacht deze dames wel een verrassing… Meer daarover in de volgende aflevering.

Inmiddels is Punica granatum halfweg. Voor het gemak hieronder de zeven andere video’s op een rij:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: