The Royal Wind Music helpen! Oranje boven!

840498004_1280x720

Onze goede vrienden van The Royal Wind Music hebben een crowdfunding-actie lopen om hun nieuwe cd ‘De Sinaasappelhof’ te financieren. Met nog zes dagen te gaan zijn ze ongeveer halverwege, en dat is al mooi, maar het kan beter! Daarom hebben wij van Psallentes onze noorderburense blokfluitelaars een beetje geholpen, zoals we hopen dat lezers dezes dat ook zouden willen doen!

Overigens verschijnt dit jaar ook de cd ‘Gratia Plena’, met muziek uit de Memlingse tijd, een project dat wij van Psallentes met The Royal Wind Music hebben opgezet. Die cd werd al even geleden opgenomen, en zal aan het begin van de zomer uitkomen.

Maar eerst: sinaasappeltje!

Tekst Hendrik Elie Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: