2019 in het goud

Psallentes 2019 in het Goud Evenementen Hendrik Vanden Abeele

Zopas is, ten behoeve van de verwoede Psallentes-volger, de lijst ‘Events 2019‘ verschenen, op de pagina met diezelfde naam, hier op deze site. 2019 is om verschillende redenen een bijzonder jaar, al was het maar omdat we ons voornemen — zoals ook deze Antwerpse dame in de Berchemse ‘Iedereen-Klassiek’-straat dat doet — dit jaar voor ‘nul propjes zilverpapier’ te gaan. We gaan gewoon resoluut voor goud!

Het wordt een jaar van ontwikkeling, cd-releases, cd-opnames en filmopnames, naast een grote reeks ‘Eersteklasconcerten’ (in samenwerking met Musica) en enige andere engagementen in vooral Vlaanderen, maar bijvoorbeeld ook in Wallonië en Spanje. Over sommige evenementen kunnen we nog niet veel of zelfs geen informatie geven. Hou daarom die bewuste pagina in het oog — er staat nog een en ander op stapel, maar we kunnen daarover nu nog niet alles prijsgeven. Opnieuw staan er ook samenwerkingen op het programma, zoals met Zefiro Torna (herneming) en Oltremontano (nieuwe productie).

En om zeer cryptisch te besluiten: in de tweede helft van 2019 plannen we iets te doen wat mogelijk nog geen ensemble oude muziek ons voordeed. Spannend? Wait and see!

Hendrik Elie Vanden Abeele, artistiek en zakelijk directeur Psallentes, 7 februari 2019

One thought on “2019 in het goud

Add yours

  1. Veel succes van harte !

    Francine de Nave

    Van: Psallentes Verzonden: donderdag 7 februari 2019 16:11 Aan: francinedenave@skynet.be Onderwerp: [New post] 2019 in het goud

    Hendrik Vanden Abeele posted: ” Zopas is, ten behoeve van de verwoede Psallentes-volger, de lijst ‘Events 2019’ verschenen, op de pagina met diezelfde naam, hier op deze site. 2019 is om verschillende redenen een bijzonder jaar, al was het maar omdat we ons voornemen — zoals ook deze “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: