Gigot d’Agneau

Henk en Philine Gigot d'Agneau Psallentes 2018

Blij te melden dat we gisteren, na anderhalf jaar erover-praten-prelude, eindelijk concreet van start zijn gegaan met een voor Psallentes toch wel zeer a-typische productie, die binnen nog eens anderhalf jaar in première moet gaan. Nog geen verdere tips van de sluier hier en nu, behalve dat we gelukkig zijn te kunnen samenwerken met Henk Pringels (idee, teksten, regie) en Philine Janssens (choreografie, coach, danseres). Hou dit in je gedachten en je gebeden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: