Men be-Minne An Pierlé

_MG_9014_6307

De Psallentes XL-ploeg is straks, op wat een mooie vrijdagavond gaat worden, met de mis voor Martinus van Jacob Obrecht te gast op het GOLD-festival van het Concertgebouw Brugge, in de stemmige Onze Lieve Vrouwekerk. (De staande uitdrukking is: duizend keer bedankt dat u komt luisteren — maar in dit geval is ‘vijfhonderd keer bedankt’ dat ietsje letterlijk correcter.) Maar wat we zeggen wilden: we komen binnen precies ongeveer min of meer exact drie maanden opnieuw naar Brugge, in een andere, dunnere en volledig vrouwelijke bezetting, én in het gezelschap van de door ons zo beminde en bewonderde An Pierlé. En dat met het programma ‘Minne’ dat zich op de liederen van de mystica Hadewijch toelegt. Dat wordt eten en drinken voor de ziel! Meer info volgt, maar tickets zijn natuurlijk al verkrijgbaar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: