Koude douche op woensdag

Psallentes The Royal Wind Music 2018 Opname drilboor AMUZ

Het kan niet altijd even goed gaan: de derde dag van onze cd-opname voor het ‘To Memling’ project Gratia plena, in samenwerking met The Royal Wind Music, is min of meer in het water gevallen. De anders zo prachtig stille ruimte werd veelvuldig vervuld van drilboorgeluiden. Dan denk je eerst nog dat je tussen twee salvo’s in nog wel een streepje muziek kunt opnemen, maar dat gaat al gauw frustreren. Daarmee is de afwerking van dit project uitgesteld — maar niet voor lang! We hebben twee en een halve mooie dagen te Antwerpen beleefd, en dat smaakt nu (noodgedwongen) naar meer.

2 thoughts on “Koude douche op woensdag

Add yours

  1. Wat kil dat de warmte van een koude maandag, c.q. dinsdag ontaardt in een koude douche op woensdag! Misschien is de stilte van het waterland rondom Ransdorp (noordelijk van A’dam) nog geschikter dan het trillende hart van Antwerpen? Alweer een volksverhuizing, dat wel ja.

  2. Hopelijk niet te lang uitgesteld, ik zie er al naar uit: twee van mijn favoriete ensembles samen aan de slag… dat zal vonken en stilte opleveren!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: