Warmte op een koude dinsdag

Gratia Plena with The Royal Wind Music and Psallentes 2018 Recording

Tja, weer een niet zo schitterende foto, maar wel van een mooi moment: de leden van The Royal Wind Music, waarmee we dezer dagen een cd opnemen, komen even checken of Harry De Winde (links) hun prestatie netjes op de harde schijf gaat krijgen. Met verder van links naar rechts: Margarida Sampaio, Juho Myllylä, Francesca Clements, Hester Groenleer, María Martinez Ayerza, Anna Stegmann, Marco Magalhães, Verena Barie en Petri Arvo. Het ging er vrolijk èn efficiënt aan toe.

Foto Hendrik Elie Vanden Abeele, 13 februari 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: