Amsterdam: check!

psallentes-te-amsterdam-hendrik-vanden-abeele

Storm in Amsterdam? Dat kon ons niet deren (maar ‘t was bij momenten best potig). Binnen in het Muziekgebouw aan ‘t IJ, en dan met name in die fenomenaal mooie en uitzonderlijk goed klinkende zaal, daar was het knus en gezellig — tot die muziek begon.

Vierde keer ‘…Palace of Wisdom’ vanavond, met muziek van Von Bingen en Oestvolskaya. Op de foto boven: backstage op wacht met van links naar rechts Kerlijne Van Nevel, Barbara Somers, Michaela Riener en, in een poging op te vallen, Lieselot De Wilde.

Op de foto onder: een sociaal moment, met al dan niet van smartphone opkijkende blikken, dromerijen, en op een of andere wijze gekruiste benen. Op deze foto de twee hierboven ontbrekende zangeressen (uiterst links): Sarah Abrams en Amélie Renglet.

psallentes-te-amsterdam-hendrik-vanden-abeele-ii

Hendrik Vanden Abeele, 24 (gevoelsmatig 23) februari 2017

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: