19•08•2016 Antwerpen [B] Klara Live

og_klara

Op vrijdag 19 augustus 2016 is Psallentes te gast op ‘Klara live‘, ter gelegenheid van de opening van het festival Laus Polyphoniae. Het programma loopt (live dus) van 18u tot 20u vanuit het Vleeshuis. Vier tussenkomsten van de Psallentes dames (waaronder een sneak preview naar Champmol 1399), interview met Hendrik Vanden Abeele, en toelichting door Hendrik op de Messe de Notre Dame van Machaut (die op het slotconcert te horen is door onze collega’s van graindelavoix).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: