Openbare Verbroedering

IMG_4176

De nieuwste cd’tjes van zowel Psallentes (Triptycha) als Het Collectief (Janáček) in de etalage, netjes onder/boven elkaar. Uitbater Jos van Sax World Music in Leuven heeft het goed begrepen: Psallentes en Het Collectief gaan zich binnenkort broederlijk verenigen in The Road of Excess Leads to the Palace of Wisdom — met muziek van Galina Oestvolskaja en Hildegard von Bingen lekker over elkaar heen gelegd. Thomas Dieltjens en ik, ondergetekende, zijn er al een tijdje mee bezig. De première is op 21 mei 2016 voor Bozar in de Kapellekerk Brussel. Dat belooft wat te worden!

Hendrik Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: