Herentals Begijnhofkerk

IMG_3196

Deze avond hebben we onze agenda voor 2015 afgesloten op een zeer stemmige plek: de Begijnhofkerk van Herentals. Mooi gerestaureerd, gezellig, en vooral: zo goed als helemaal vol. De zes zangeressen van Psallentes die vandaag begijnen waren: Veerle Van Roosbroeck, Amélie Renglet, Sarah Abrams, Kerlijne Van Nevel, Rozelien Nys en Soetkin Baptist. Eerder op de avond waren we ook al op Klara te horen, met tussen twee streepjes Beghinae een telefonisch interview met Hendrik Vanden Abeele, rechtstreeks vanuit de Begijnhofkerk.

Onze agenda voor 2015 was meer dan behoorlijk vol, met vele verschillende projecten, waarover op deze site hier en daar te lezen is. We gaan nu zoals beloofd in winter-reces. Echt stil zal het echter nooit worden. Niet op ons kantoor (we werken aan 2016 en daarna), maar ook niet op deze site.

Aan al onze vrienden en volgers, en aan ons publiek dichtbij en ver weg: dank voor 2015, het was een topjaar!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: