[GRATIS] 5 x 2 vrijkaarten Requiem Richafort met Polyfoon

[NL] Zoals je inmiddels weet is Hendrik Vanden Abeele binnenkort gastdirigent van het enthousiaste ensemble Polyfoon, met een programma rond het ongelooflijk mooie Requiem van Jean Richafort. Psallentes is blij vijf maal twee vrijkaarten voor deze concerten te kunnen wegschenken. Voorwaarde: ingeschreven zijn op deze site (email invullen bij ‘join 809 (of zo) followers’ in de rechter kolom, ietwat naar onder) en ook een mailtje schrijven naar hendrik.vda@psallentes.be met de vraag om twee kaartjes opzij te leggen (met vermelding van welke dag je wenst). De eerste vijf die deze eenvoudige handelingen met succes afronden zijn de winnaars. Wie naast de prijzen grijpt heeft vervolgens de troostprijs: geabonneerd zijn op deze waanzinnig interessante site. 🙂 Succes!

O Mors met Polyfoon, gastdirigent Hendrik Vanden Abeele

O Mors verso, Polyfoon met Hendrik Vanden Abeele

2 thoughts on “[GRATIS] 5 x 2 vrijkaarten Requiem Richafort met Polyfoon

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: