[PRESS] Jacobus – Codex Calixtinus @ Luister 693 oktober 2013

[NL] Paul Herruer vindt in Luister dat Psallentes “uitermate schoon en etherisch” en “puntgaaf van toonvorming en intonatie” met de Codex Calixtinus is omgegaan. Maar het had pregnanter gekund. Pregnanter? Ik kan met absolute zekerheid zeggen dat op het moment van opname minstens twee van mijn zangeressen zwanger waren. (Hoewel ik daar zelf niets mee te maken heb, haha.) Maar zo gaat dat met recensies: dan wil je eens een lieve, zachtaardige, doch intense versie van de Codex Calixtinus maken, en dan zeggen ze dat het met mannen toch krachtiger klinkt. Tja!

Psallentes Jacobus Codex Calixtinus Hendrik Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: