[°°] B-Gu Ms 15 Antiphonary Walkthrough #027 f13

2 thoughts on “[°°] B-Gu Ms 15 Antiphonary Walkthrough #027 f13

Add yours

  1. Beste Professor Hendricus,
    Volgens mij is er iets met het geluid van de twee laatste video’s.
    Met mijn geluidsinstallatie van de PC is blijkbaar alles in orde , dus…?
    Hartelijke groeten van
    Marika Mertens

  2. Hallo Marika! Het spijt me te horen dat je audio-problemen ondervindt. Nochtans, op al mijn computers (sic, het zijn er zeven!) werkt de audio van deze filmpjes perfect. Ik kan dus niet direct bedenken wat het probleem zou zijn. Heb je al eens een andere browser geprobeerd? Of iets met de instellingen van je browser? Ik hoop dat het zich oplost, en anders laat je me nog maar iets weten! Beste groet, Hendrik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: