Llibre Vermell de Montserrat CD-release

Trots te melden dat Psallentes een nieuwe cd uit heeft (officieel beschikbaar vanaf 27 mei), in samenwerking met onze vrienden van Zefiro Torna. Hier heb je de cover alvast (boven), en ook een korte toelichting vanuit de Leuvense Kruidtuin (onder). Meer later! (De cover is een kunstwerkje van Hilde Vertommen — de opmaak van het album is verzorgd door Kris Thielemans. Veel dank aan jullie beiden!)

Proud to let you know that Psallentes has made a new CD, together with our friends at Zefiro Torna (available 27 May). Here’s the cover (above), with a short introduction from the Botanical Garden in Leuven (below). More later! (De cover is made by Hilde Vertommen — the album design has been taken care off by Kris Thielemans. Thanks to you both!)

2 thoughts on “Llibre Vermell de Montserrat CD-release

Add yours

    1. Veel dank, Francine! De Llibre Vermell de Montserrat, dat is het top-repertoire uit de oude muziek. Met Psallentes zingen we vaak onbekende muziek, of het ‘monochrome’ gregoriaans, maar dit is een en al kleur, dus mijn kop eraf als dit geen succes wordt! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: