De stille kracht van de herfst

Aha, het officiële begin van de herfst! Een stil seizoen, toch? Daar hoort een ‘stil’ boek bij: een boek over de ‘stilte’ van de muziek van middeleeuwen en renaissance. Ondergetekende had het genoegen aan dit boek te werken samen met Liesbet Vereertbrugghen en Nicole Van Opstal. Klara-namen, zeg je? Ja, en ook door Klara uitgegeven, samen met een van dé uitgevers van het moment: Borgerhoff & Lamberigts.

Opdracht voor deze week. Mondmaskertje aandoen, boekenwinkel binnenstappen en twee exemplaren van ‘De Stilte van de Muziek voor Bach’ kopen: één voor jezelf, en één om aan je dikste vriend of vriendin te geven. Je herfst zal nog nooit zo mooi gekleurd zijn, en weet je wat: dit boek lezen, en naar de muziek luisteren die erbij hoort, dat zal je helpen om uit de buurt van Het Virus te blijven. Veiligheid eerst. Neem vrijwillig quarantaine. Dit boek zal je helpen! Beloofd!

Succes, en veel leesplezier!

Hendrik Elie Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: