[Friends] Peter Van de Velde speelt Lemmens

Al een tijdje is organist Peter Van de Velde allerlei mooie muziekjes op YouTube aan het zetten. Wij vinden dat dit een pluimpje verdient, en een duwtje in de rug. Ons advies is: abonneren, luisteren, genieten! Deze keer speelt Peter een ‘Prière’ van Jacques-Nicolas Lemmens (1823-1881). Ik denk dat Lemmens zich al een paar keer in zijn graf heeft omgedraaid, maar nu ligt ie weer netjes zoals het hoort — daar in Zoerle-Parwijs.

Hendrik Elie Vanden Abeele, 3 augustus 2020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: