Dankjewel Sarah Abrams!

Psallentes Sarah Abrams 2019 Foto Marcel Van Coile

Met de overgang van 2019 naar 2020 namen we enigszins afscheid van Sarah Abrams, althans wat haar structurele inzet aangaat binnen Psallentes vzw. Meer dan vijf jaar lang verzorgde ze vele aspecten van de werking van ons ensemble, onder meer op het vlak van ‘productie’, ‘casting’ en het regelen van repetities — zelfs ook ‘catering’ stond op het programma. Een nieuwe opportuniteit in de kern van Sarah’s activiteiten (zingen en lesgeven) leidde tot het in onderling overleg stopzetten van het grootste deel van haar activiteiten bij Psallentes.

Let wel: Sarah is in de eerste plaats zangeres, en blijft in die hoedanigheid volop tot de kern van het ensemble behoren. (Naast het zingen blijft Sarah bij ons ook nog een beperkte opdracht vervullen op het vlak van het (helpen) regelen van bezettingen en repetities.)

Sarah, je was (bent!) voor Psallentes een top-medewerkster, die snel en nauwgezet werkt, en altijd klaar staat. Je hebt een fantastisch gevoel voor pragmatiek, die nooit hinderlijk nuchter wordt: in problemen groot en klein leef je je makkelijk in, en je gaat altijd voor weloverwogen oplossingen, in samenspraak en overleg. Het was een genoegen met jou samen te werken!

Gelukkig is het — gezien het bovenstaande — geen afscheid, alleen een hele dikke dankjewel!

Tekst Hendrik Vanden Abeele & Foto Marcel Van Coile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: