Psallentes te Madrid

Psallentes te Madrid Juan March 2019

Een tijdje geleden waren we met Psallentes te gast op de Fundación Juan March (Madrid). We zongen er twee concerten in de reeks ‘El origen medieval de la Música europea (siglos IX-XV)’ waarvan we de eerste etappe voor onze rekening namen: muziek tussen Cluny en Compostela. Twee avonden een volle zaal, enkele fijne commentaren in de pers (zie volgende berichten). En dit alles met zes van de fijnste zangeressen die je je kan dromen: (van links naar rechts, de fotograaf/dirigent/ondergetekende niet meegerekend) Veerle Van Roosbroeck, Kerlijne Van Nevel, Elisabeth Colson, Sarah Van Mol, Sarah Abrams en Lisa De Rijcke.

Terzijde: verontschuldigingen! Uitzonderlijke omstandigheden hebben de berichtgeving op de Psallentes-site tijdelijk vertraagd. Een inhaalmanoeuvre is met dit bericht ingezet…

Foto en tekst Hendrik Elie Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: