20•10•2019 Laken [B] Interreligieus Concert Interreligieux

Psallentes Laken 2019

Blij en trots samen met Ensemble Wird (Soefi-muziek), Palhik Mana en Willem Ceuleers (aan het orgel) te kunnen deelnemen aan het ‘Interreligieus Concert’ in de Sint-Lambertuskerk van Laken. Zondag 20 oktober 2019 om 16u. Het evenement is een initiatief van Expertisepunt Interreligieuze Dialoog Katholieke Kerk Brussel; Davidsfonds gewest Brussel, Laken Grimbergen en Tervuren; Femma Laken-Jette; KWB Laken-Jette; Les Traits d’Union; Okra Laken; Palhik Mana; Protestantse kerk Brussel; en de Vereniging voor de Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims.

Psallentes Laken 2019 2

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: