Dag van de (hoorbare) stilte

Psallentes Bekegem Laurentiusconcerten 2018.jpg

Laurentius — de man die het voor de armen opnam en daarvoor (letterlijk) op de rooster gelegd werd — staat hier temidden van zes Psallentes-zangeressen. Hij is de enige die de fotograaf durft aankijken. Deze zes (van links naar rechts Kristien Nijs, Veerle Van Roosbroeck (solo!), Lisa De Rijcke, Sarah Abrams (duo), Kerlijne Van Nevel (duo) en Barbara Somers) waren daarnet te gast in de mooie, stemmige kerk van Bekegem (dat is ‘diep’ in West-Vlaanderen), voor een Hildegard-programma in de reeks ‘Laurentiusconcerten’. Een succesvolle reeks, zo blijkt, want de kerk zat helemaal vol. En dat op de Dag van de Stilte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: