Met wat Pärt

Psallentes en Ragazze Quartet 2018 Leuven

Vandaag bevallen van weer een nieuw projectje, deze keer met de vier strijkers van het Ragazze Quartet. Met wat Pärt hebben we hun uitvoering van ondermeer het verbluffende Black Angels van George Crumb omkaderd. Het concert greep plaats in de kapel van het Iers College in Leuven — dat is overigens op ongeveer 721,5 meter van de maatschappelijke zetel van Psallentes vzw. Na het concert beleefden enkele zangers nog een leuke post-partum zo te zien — je weet hoe dat gaat. (Sorry, de foto’s zijn niet al te best: weinig licht.)

Michiel Haspeslagh Koen Uvyen Rob Cuppens Pieter Stas Psallentes 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: