De duif neergestreken

Psallentes Trio Marina Smolders Rozelien Nys Kristien Nijs Monika Akihary

Een dikke week geleden streek Psallentes Trio (Rozelien Nys, Kristien Nijs en Marina Smolders) neer in Amsterdam, in De Duif, voor het mooie project ‘Sacred Songs’ met mystieke en spirituele zang uit joods-sefardische, christelijke en islamitische zangtradities. Dat christelijke werd dus door het Psallentes Trio verzorgd, en wel, hoe kan het anders, met muziek van Hildegard von Bingen. Een enthousiaste toehoorster noemde het Trio ‘enthousiast, betrokken en professioneel’ en roemde de ‘echt hemelse gezangen’ van Psallentes Trio. Nu hoor je het eens van een ander.

Dit programma wordt hernomen op 17 november te Den Haag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: