Er klaar voor

Psallentes 2018 Brussel Kathedraal Rode duivels en duivelinnen

D-day is aangebroken. Vanavond om 20u gaat het gebeuren. De veldbezetting gaat als volgt: linksbuiten Sarah Van Mol, linksminderbuiten Sarah Abrams, linksbinnen Lisa De Rijcke, rechtsbinnen Kerlijne Van Nevel, rechtsminderbuiten Barbara Somers en rechtsbuiten Elisabeth Colson. De goalie van dienst is Bart Jacobs. Dit wordt het anti-testosteronspektakel van de eeuw. Plaats van het gebeuren? Daar waar ook al eens nationale volksliederen worden gezongen! Juist: de kathedraal te Brussel. Gudulleke is er klaar voor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: