Macharius Macharius!

Psallentes op Meer Stemmig Gent 2018

Daar aan de voet van die spitse toren, daar links, daar was het te doen vandaag: Meer Stemmig Gent. In de voormiddag hadden we een workshop met een fijne groep zeer enthousiaste zangers, in de late namiddag traden we aan met acht zangers en zangeressen, en Bart Jacobs in het doel. Obrechts Missa de Sancto Martino. Niemand zat op de bank, iedereen deed mee. Dank Meer Stemmig Gent, voor zo’n Stemmige dag! Meer van dat!

 

One thought on “Macharius Macharius!

Add yours

  1. Dag Hendrik,
    Een heerlijke dag met meerstemmig Gent met hemelse gezangen tot laat in de avond !. Ik vond Psallentes van een héél hoog niveau, ontroerend mooi. Iedereen heeft echt genoten van polyfonie in een aangenaam koele kerk !
    Zoals je schrijft, inderdaad méér van dat !
    Groetjes en tot Ma-festival Brugge en Laus Polyfoniae Antwerpen,
    Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: