Klara Weekend

James MacMillan St Luke Passion

Deze avond in opdracht van Klara gaan luisteren naar de ‘St Luke Passion’ van James MacMillan. Het was dan wel in een van de mooiste concertzalen ter wereld (Henri Le Boeuf van Bozar natuurlijk, waar ze volop aan de overgang van derde naar vierde generatie stoelen bezig zijn), en er was dan wel veel mooi volk op het podium (bijna tweehonderd Denen, dat kan tellen), maar het werd wat mij betreft, om het zacht en vriendelijk uit te drukken, niet het mooiste concert dat ik daar al meemaakte. Ik vertel er meer over morgen zaterdag 31 maart 2018, Stille Zaterdag dus, rond 9u15 bij Clara De Decker op Klara Weekend.

Hendrik Elie Vanden Abeele, 30 maart 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: