Zingen en blazen

Psallentes and Royal Wind Music 2018 Rehearsal Hendrik Vanden Abeele

Lekker gerepeteerd vandaag met zes zangeressen van Psallentes en zeven blokfluitisten (binnenkort negen) van The Royal Wind Music. Met muziek van ondermeer Mouton, Compère, Obrecht en Desprez. Binnen enige tijd op cd, en daarna (misschien) op tournee. Hé dat rijmt.

Met van links naar boven en van rechts naar beneden en terug María Martinez Ayerza, Elisabeth Colson, Petri Arvo, Kerlijne Van Nevel, Anna Stegmann (niet op de foto), Marco Magalhães, Veerle Van Roosbroeck, Juho Myllylä, Lisa De Rijcke, Francesca Clements, Verena Barie, Barbara Somers, Lieselot De Wilde, Margarida Sampaio en Hester Groenleer (niet op de foto).

Foto Hendrik Elie Vanden Abeele, Heverlee, 9 februari 2018

One thought on “Zingen en blazen

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: