Psallentes @ Universiteitshal KU Leuven

Psallentes Universiteitshallen Naamsestraat Leuven KUp

Wie in het centrum van Leuven even op adem wil komen (want je bent natuurlijk te voet in de stad) kan terecht in de Museumzaal van de Universiteitshal in de Naamsestraat. De Museumzaal is nu een onthaal- en ontmoetingsplek. Wie voorbij de onthaalbalie loopt, komt terecht in een ruimte met zithoeken, een museumhoek, de University Shop en een koffiehoek (KUp, by Koffie Onan). De voordien steeds gesloten luiken aan de straatkant zijn open, waardoor licht, lucht en nieuwsgierige blikken naar binnen kunnen. En bovenal: je kan er een onophoudelijk opnieuw beginnend filmpje bekijken over (ondermeer) de Park Abdij, waarbij ook Psallentes even aan bod komt. Santé.

(Op de foto van links naar rechts: Lisa De Rijcke en Veerle Van Roosbroeck.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: