Psallentes @ Vrije Geluiden

Vrije Geluiden Psallentes Giovanca Ostiana 2018

Vandaag was een delegatie zangeressen van Psallentes te Utrecht, met het oog op tv-opnames voor het programma ‘Vrije Geluiden’ van de VPRO. In deze aflevering kwam ons werk rond de muziek van Hildegard von Bingen aan bod, met twee fragmenten uit het Hours of Hildegard project. Ook werd Hendrik Vanden Abeele geïnterviewd door Giovanca Ostiana. Zangeressen van dienst waren Sarah Van Mol, Veerle Van Roosbroeck, Lisa De Rijcke, Lieselot De Wilde, Kerlijne Van Nevel en (soliste) Michaela Riener. Uitzending op zondag 14 januari 2018 op NPO 1 om 10u30 uur. De herhaling is op de zaterdag erna om 9u, ook op NPO1. NPO Cultura en BVN zenden de aflevering daarna nog een aantal keren uit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: