Fluiten als een blok

Psallentes en Royal Wind Music te Amsterdam 2017

The Royal Wind Music en Psallentes speelden en zongen deze avond (nu ja, gisterenavond dus) voor een volle Bernard Haitinkzaal van het Conservatorium van Amsterdam. Buiten had je de eeuwige toeristen op zoek naar de gedenkplaat van de plek waar Chet Baker gestorven is (niet zo heel ver van dat conservatorium eigenlijk), binnen deze drie mannen en veertien vrouwen op het podium, zich eeuwig en altijd aan het perfectioneren in supersynchroon ademhalen. The Joy of Making Music, heet dat dan! Meer van deze ensembles samen in 2018!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: