Met The Royal Wind Music te Amsterdam

Psallentes en The Royal Wind Music 2017

Repetitie op het Conservatorium van Amsterdam vandaag, met de elf blokfluitisten van The Royal Wind Music. Als je goed telt zie je dus elf blokfluiten, elf blokfluitisten, en zes zangeressen van Psallentes. Binnenkort zijn we samen te horen in ‘Nostre Maistre et Bon Pere’, op de Open Recorder Days Amsterdam (Bernard Haitinkzaal van het Conservatorium). Met deze ploeg bereiden we ook een nieuwe cd voor, rond muziek ten tijde van Hans Memling — daarover later meer! Maar eerst: ‘Nostre Maistre et Bon Pere‘. Welkom!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: