Gesouterd

Psallentes Alba Nova 2017

Heel fijn weekend doorgebracht te Alden Biesen, alwaar vandaag zondag 25 juni 2017 opnieuw het festival Alba Nova te beleven was. Acht zangeressen van Psallentes (een niet op de foto) hebben vier verschillende programma’s gezongen met als centrale thema de ‘Souterliedekens’, in de driestemmige zettingen van Jacob Clemens. Het openingsconcert (10u) hebben we verzorgd in samenwerking met een zeer enthousiaste groep zangers van allerlei slag die gisteren zaterdag een vijf uur durende, papierloze workshop volgden. Volgens ons smaakt het naar meer!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: