Encrypted

Psallentes te Ronse

Fijn dagje doorgebracht te Ronse, alwaar we in — zoals de Ronsenaars het beweren, en ze zitten er zeker niet naast — een van de mooiste cryptes van Europa hebben geconcerteerd. We waren er te gast op het De Rore-festival, want de Ronsenaars zijn niet alleen trots op hun crypte, maar ook op een van hun meest beroemde stadsgenoten: Cypriaan De Rore. Ter gelegenheid van het festival hebben we onze bestaande collectie ‘Triptycha’ uitgebreid met twee nieuwe drieluiken, met muziek van De Rore. Volgend jaar komen we (waarschijnlijk/hopelijk/graag) terug!

Zangeressen van dienst waren, van links naar rechts op de foto: Veerle Van Roosbroeck, Lisa De Rijcke, Marina Smolders, Lieselot De Wilde, Elisabeth Colson en Marion Kreike. Warm was het er niet, in die crypte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: