[CD] Salzinnes Saints op komst

Salzinnes Saints Psallentes

Blij te melden dat ons nieuw album Salzinnes Saints inmiddels opgenomen en gemonteerd is, en op dit eigenste moment te Londen tot cd’tjes geperst wordt. Vanaf begin mei beschikbaar in de museumshop van de Art Gallery of Nova Scotia in Halifax, en hier bij ons in de winkels te koop vanaf 11 augustus 2017 — netjes op tijd voor Laus Polyphoniae te Antwerpen, alwaar we dit programma presenteren. Nog even geduld dus, maar geduld wordt altijd beloond, is het niet? Wie niet kan wachten zal in de tussentijd nog minstens één ander nieuw cd’tje van ons kunnen aanschaffen, maar daarover later meer!

Met dank aan Kris Thielemans voor de alweer prachtige vormgeving, en aan Ann Kelders voor vertalingen en tekstredactie.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: