Jerusalem Jerusalem Naarden

Bachvereniging Psallentes

Vandaag weer een nieuw project aangevat, met de eerste repetitie van ‘Jerusalem Jerusalem’, binnenkort mee te maken te Naarden (Nederland), in opdracht van de Nederlandse Bachvereniging. Op Goede Vrijdag en op Stille Zaterdag zingen we telkens om 9u30 ‘s morgens fragmenten uit de gregoriaanse liturgie voor die dagen (inclusief de beroemde lamentaties), gecombineerd met een gelijke-stemmen-versie van het Miserere mei, Deus van Josquin Desprez. Meer later!

Hendrik Vanden Abeele, 24 maart 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: