Wijze Vrouwen

Graag lichten wij de lezer van Psallentes-site in over een initiatief van mevrouw Debby Van Linden. Zij is — net zoals Psallentes zelf natuurlijk — al een tijdje gefascineerd door alles wat met Begijnen te maken heeft. Zij zoekt nu een budget om een boek te schrijven met de werktitel ‘Wijze Vrouwen’. Doel van het boek is om de vrouwen zelf, zij die zo’n achthonderd jaar geschiedenis hebben gemaakt, centraal te zetten. Meer info hier (blog ‘Begijnhovenqueeste’), en via bovenstaand filmpje. (Voor de duidelijkheid: dit is geen Psallentes-initiatief. Maar wij moedigen Begijnenliefhebbers graag aan om mevrouw Van Linden te steunen in haar plan.)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: