Gambo & Co

The Spirit of Gambo met Psallentes in Abijd van Park. Foto Hendrik Vanden Abeele

Repetitiefoto van The Spirit of Gambo in de kerk van Abdij van Park. Hier spelen ze Taverner, dat kun je (niet) zien. Samen met deze schitterende gambisten en hun prachtige gamba’s is Psallentes nog eens opnieuw te gast vanavond op het Novecento-festival op diezelfde plek — uitverkocht, maar misschien toch nog een plaatsje als je wat aandringt — en morgenavond donderdag bij AMUZ te Antwerpen, om 21u. Perfect voor eind oktober. Ten zeerste aanbevolen. Lees hier meer.

Foto Hendrik Elie Vanden Abeele, 27 oktober 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: