Diksmuidse begijntjes

Begijnhof Diksmuide. Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Gisteren zondag waren te Diksmuide plots weer zes begijntjes aan het werk. Veerle Van Roosbroeck, Marina Smolders, Barbara Somers, Kerlijne Van Nevel, Soetkin Baptist en Rozelien Nys (samen Psallentes van dienst) zagen het wel zitten, daar in dat stemmige kerkje in dat al even stemmige begijnofje te Diksmuide. Een stemmig Begijntjes-moment op een min of meer zonnige ochtend. Het was goed nog eens in Diksmuide te zijn…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: