Benefietconcert Els Van Laethem

Bitter Lyme. Zefiro Torna voor Els Van Laethem

Wij van Psallentes vestigen graag uw aandacht op het volgende.

Sinds de oprichting van ons bevriend ensemble Zefiro Torna in 1996 is Els Van Laethem één van de kernleden van de groep. Jarenlang konden zij (en wij, en jullie) genieten van haar warme stem en persoonlijkheid. Anderhalf jaar geleden werd Els gediagnosticeerd met de ziekte van Lyme, een bacteriële aandoening die het immuunsysteem aantast. De ziekte nam een chronische vorm aan en dwong Els om haar zangcarrière voor onbepaalde tijd stop te zetten.

Om Els en haar familie een hart onder de riem te steken, hebben een aantal bevriende muzikanten het initiatief genomen om dit benefietconcert te organiseren. Met de opbrengst willen ze Els steunen in de oplopende behandelkosten die de ziekte met zich meebrengt.

Opgelet: Psallentes is zelf niet te horen op dit concert. Maar we ondersteunen het initiatief van harte. Els is bij één gelegenheid in het verleden ook in een Psallentes-project betrokken geweest, en we willen haar graag opnieuw bij ons!

Het concert “Bitter Lyme” zal doorgaan op dinsdag 3 maart 2015 om 20u in AMUZ (Kammenstraat 81, Antwerpen). Tickets zijn in voorverkoop te verkrijgen via de ticketbalie van Amuz (03/292.36.80 of tickets@amuz.be).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: