Crowdfunding Liquescens (zeer) succesvol afgerond

Succes

[NL] Psallentes startte in januari een crowdfunding-project rond Liquescens, film als partituur. De actie is inmiddels afgelopen, en we zijn blij te melden dat 43 donateurs er voor zorgden dat we uiteindelijk 121% van het beoogde bedrag ophaalden. We zijn daar heel blij mee, en zullen nu die som aanwenden om te doen wat we wilden doen: de Liquescens-film op dvd uitbrengen. Dit kan nog wel even duren, want een deel van de muziek is nog niet opgenomen. We maken er echter werk van om onze donateurs en alle andere geïnteresseerden niet te lang op hun honger te laten zitten. De creatie van Liquescens in het Concertgebouw te Brugge was een groot succes, en op dat élan gaan we nu verder met dit unieke project.

[ENG] Proud to announce the successful completion of the crowdfunding-project Liquescens, film as score. 43 people have donated, ensuring a 121% funding. We will now complete the audio-recording we’ve made, and launch the cd/dvd of this unique project as soon as possible. We will keep you posted.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: