Psallentes Liquescens Crowd Funding 112%

Psallentes Voordekunst 112 procent [NL] We zijn trots en blij te kunnen meedelen dat het Crowdfundingsproject dat Psallentes opgezet heeft via voordekunst.nl inmiddels de kaap van de 100% moeiteloos heeft gerond. Dat is dankzij onze 41 donateurs groot en klein. De stand is op dit ogenblik 112%, en nu gaan we resoluut voor de 200%. De Liquescens-productie is sowieso groot, vergt veel middelen. En omdat het ook een hoge moeilijkheidsgraad heeft kunnen we met de extra steun ook extra repetities en opnamedagen organiseren. Daarnaast willen we met een verhoogd budget ook de waarschijnlijkheid verhogen dat deze voorstelling kan gaan reizen. Dat alles kan makkelijker met uw hulp. Dus: we zijn nog steeds, meer dan ooit, op zoek naar donateurs. Bedankt alvast! Doneer hier.

[ENG] We are happy and proud to announce that the crowd funding project Liqeuscens on voordekunst.nl has reached 112%. That is absolutely fantastic, and we are grateful to all these wonderful people helping us out. Please, if you have not done so yet, make your contribution at voordekunst. Highly recommended, highly appreciated! Contribute here.

2 thoughts on “Psallentes Liquescens Crowd Funding 112%

Add yours

  1. Geachte Lezer,
    Vanwege een project dat wij op dit moment doen, ben ik zo vrij u te mailen. Wij studeren culturele antropologie in Utrecht, en doen een klein onderzoekje naar crowdfunding, de voor -en nadelen en hoe het in zijn werk gaat. Omdat wij het project Liquescens een heel interessant project vinden en dit via crowdfunding succesvol gefinancierd is, zouden we graag iemand willen interviewen die betrokken is bij dit project. Het interview is vrij kort, ongeveer 30 minuten. We zijn benieuwd naar uw reactie.
    Met vriendelijke groet,
    Jip Lensink

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: