Zesenvijftig procent

Liquescens Psallentes Hendrik Vanden Abeele Brody Neuenschwander

[NL] Weeral goed nieuws uit Psallentes-land! Na iets meer dan twee weken en met nog meer dan een maand te gaan heeft ons crowdfunding-project op voordekunst.nl al de kaap van 50% gerond. Om precies te zijn hebben 31 donateurs gezorgd voor 56% van het bedrag dat we voor ogen hadden. Wij vinden dat fantastisch en we zijn al die mensen enorm dankbaar. En met wat ons nog beloofd is maar nog moet komen er bij, belooft dit een prachtig succesverhaal te worden. Kom kijken op 28 februari 2014 te Brugge, Concertgebouw, voor een evenement waaraan u zelf met een donatie hebt bijgedragen. Men zegge het voort!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: