[PRESS] Triptycha @ Cutting Edge

Psallentes Triptycha I

Jan-Jakob Delanote van Cutting Edge luisterde naar Triptycha en vond dat het goed was.

“De status die het ensemble [Psallentes] vandaag geniet, heeft het aan verschillende kwaliteiten te danken. Uiteraard niet het minst aan die van de stemmen en de samenklank, die de luisteraar zowel live als op cd in al hun puurheid treffen. De luciditeit van het vrouwenkoor, zoals het op deze opname klinkt, werd simpelweg perfect geregistreerd: storende details […] krijgen geen kans, en toch is de sound uitzonderlijk warm en vol.”

“Het discours van de cd is behoorlijk heterogeen, maar blijft toch gevrijwaard van tegenstrijdigheden. Dat mag een uitzonderlijke prestatie heten, een die Psallentes met trots aan zijn snel in omvang toenemende discografie mag toevoegen.”

Lees de hele bespreking hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: