Bookman geboekt

Stijn Jacobs - portret 5

Wij van Psallentes zijn blij te kunnen meedelen dat we vanaf nu scheep gaan met ‘Bookman Artist Management’ van Stijn Jacobs, een boekingskantoor voor klassieke muziek, gevestigd in Brussel. Wij zijn er zeker van dat we met Stijn een uitstekende werkrelatie zullen kunnen opbouwen, in het voordeel van de promotie van ons ensemble, het ontwikkelen van projecten en de verkoop van concerten. Bookman bestaat dit jaar vijftien jaar en is een bekende en gewaardeerde speler in het brede kunstenlandschap. Het agentschap heeft een groot netwerk van professionele en occasionele organisatoren dat vanaf nu dus ook voor Psallentes toegankelijk is. Wij zijn ervan overtuigd dat de zakelijke expertise en commerciële ervaring waarover Bookman beschikt, ons voortdurend streven naar authenticiteit en artistieke uitmuntendheid een nieuw élan zal geven en in een stroomversnelling zal brengen.

Proficat aan Stijn, en aan onszelf natuurlijk!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: