17•08•2019 Houyet [B] Llibre Vermell de Montserrat

Zefiro Torna Psallentes Llibre Vermell de Montserrat 2019

Deze week hebben we onze productie ‘Llibre Vermell de Montserrat’ opgefrist en dat zal je gehoord hebben als je naar Houyet (bij Dinant) komt, morgen zaterdag 17 augustus 2019 om 17u in de Collégiale Saint-Hadelin de Celles. Je zult er treffen: zeven zangers (mannen dus) van Psallentes en drie instrument-bespelers van Zefiro Torna. Van deze productie had ook al een tijdje een cd op de markt moeten zijn, maar door omstandigheden laat die op zich wachten. Maar niet getreurd: live is nog altijd best! Meer info, en ook tickets (indien nog beschikbaar), hier.

Foto en tekst Hendrik Elie Vanden Abeele. Van links naar rechts Jowan Merckx, Manuela Bucher, Jurgen de Bruyn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: