30•06•2019 Alden Biesen [B] Familieparcours

AlbaNova 2019 Psallentes Familieparcours Eersteklasconcerten

Allen naar het AlbaNova festival op muziekkasteel Alden Biesen, zondag 30 juni 2019. Psallentes is er onder meer te zien en te horen met een ‘familieparcours’ gebaseerd op onze ‘eersteklasconcerten’. Hieronder geven we nog eens de twee filmpjes mee die we over dit project maakten.

“In dit belevingsparcours ontmoeten jonge en getrainde oren elkaar. Ga als een muzikale ontdekkingsreiziger aan de slag en exploreer aspecten van gregoriaans en polyfonie. Recomponeer het werk dat je dadelijk kan beluisteren. Sta gedurende de mini-concerten met aangescherpte oren oog in oog met de performers. Kruip tijdens het slotmoment in de huid van een zanger van Psallentes.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: