28•10•2018 Bekegem [B] Hildegard von Bingen

Psallentes Bekegem Laurentiusconcerten 2018

Vergaderen? Doe het niet! Ga integendeel naar een concert luisteren. Met zes zangeressen strijken wij van Psallentes heel binnenkort neer in het stemmige kerkje van Bekegem, voor een ‘Laurentiusconcert‘ met muziek van Hildegard von Bingen. (Er is een Van Peteghem-orgel uit 1852 — dat we voor dit concert niet gebruiken — en volgens de inventaris onroerend erfgoed is er een ‘fraaie achttiende-eeuwse kerkvloer in Basècle met geometrische motieven in witte marmer’.) ‘t Zit bijna vol, hebben we gehoord, dus de late beslissers moeten zich gaan reppen… Zondag 28 oktober, 18u, Sint-Amandus, Bekegem.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: