28•09•2018 Amsterdam [NL] Psallentes Trio: Hildegard

Psallentes Trio

Vrouwen spelen de hoofdrol in de vocale productie Sacred Songs – Women’s Voices, die op vrijdag 28 september 2018 in de Duif Amsterdam in première gaat. Het programma belicht repertoire van vrouwen die vanwege hun poëzie, muziek en wijsheid een onuitputtelijke inspiratiebron zijn. Optredende artiesten zijn Noam Vazana, Miriam Abuseif, Psallentes Trio (Rozelien Nys, Kristien Nijs en Marina Smolders) en Karima el Fillali begeleid door muzikanten van het Amsterdams Andalusisch Orkest. Met artistiek leider Monica Akihary creëren zij één totaalpresentatie waarin sefardische songs, koptische gezangen en mystieke liederen van Hildegard von Bingen en soefidichteres Rabia al-Basra prachtig samenkomen.

Op de foto van links naar onder en naar boven en ten slotte naar rechts: Kristien Nijs, Marina Smolders, Rozelien Nys en de anonieme dromedaris. Foto Hendrik Vanden Abeele, 21 september 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: