12•05•2018 Watou [B] Salzinnes Saints

Psallentes op Watou 2018

Naar driejaarlijkse gewoonte is Watou — dat bijzondere dorpje in het zuidwesten van West-Vlaanderen — het toneel voor het grootste festival rond gregoriaans ter wereld. Daar mag een professioneel zich op gregoriaans (en aanverwanten) toeleggend ensemble als Psallentes niet ontbreken. We geven er een half concert: delen 5, 6 en 7 uit onze ‘Salzinnes Saints’. De andere helft van het concert is voor Vox Clamantis uit Estland. Zaterdag 12 mei 2018, om 20u in dé kerk van Watou. Meer info hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: