05•05•2018 Op Boetiek Klassiek

Goud-festival affiche

Morgen zaterdag 5 mei 2018 is Hendrik Vanden Abeele te gast bij Nicole Van Opstal op Klara — je weet wel, het ‘Boetiek Klassiek’ programma elke zaterdagmiddag. Hij komt er rond 15u20 vertellen over het nieuwe polyfonie-festival te Brugge, waar hij maandag 7 mei voor zowel Davidsfonds als Amarant een dagcursus rond Jacob Obrecht en de polyfonie geeft, en waar hij op 11 mei met Psallentes aantreedt in de Missa de Sancto Martino van diezelfde Obrecht. Wie niet tot 11 mei kan wachten, of wie het graag meerdere keren hoort (wat ten zeerste aan te bevelen is), kome op 8 mei ook naar Leuven, waar datzelfde programma in de Begijnhofkerk weerklinkt. Een ietwat uitgedunde (of ingedikte) versie van dat programma is ten slotte ook nog waar te nemen ter hoogte van Meer Stemmig Gent (dat is te Gent) op 30 juni. Oprecht veel Obrecht dus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: